Državno prvenstvo u raftingu

Članovi Kanu kluba Končar nastupili su proteklog vikenda (12. – 14.04.) na rijeci Cetini, gdje je održano državno prvenstvo u raftingu u kategoriji R-4, i to u sljedećim sastavima i kategorijama:
Muška ekipa Končar 1 u sastavu Tomislav Hohnjec, Janko Presečki, Josip Slonjšak i Fran Habek osvojila je 2. mjesto u disciplini RX, 2. mjesto u disciplini slalom te 1.mjesto u disciplini spust, te su ukupni pobjednici natjecanja i državni prvaci RH.
Muška ekipa Končar u sastavu Danko Herceg, Jadran Zonjić, Ivan Tolić, Luka Obadić te Aleksandar Dostal osvojila je 1.mjesto u disciplini RX, 3. u slalomu, te 3. mjesto u spustu te u ukupnom poretku 3 mjesto na državnom prvenstvu RH.
Ženska ekipa Končar u sastavu Alba Zoe Gržin, Vlatka Rado, Dorotea Kosovec i Tamara Haddad osvojila je 1. mjesto u svim kategorijama, te su ukupni pobjednici natjecanja državnog prvenstva u raftingu.

U disciplini Raft mix (Euro kup) – miješana muško ženska ekipa Kanu kluba Končar u sastavu Alba Zoe Gržin, Tamara Haddad, Tomislav Hohnjec, Janko Presečki osvojili su 1. mjesto u disciplinama spust i RX dok su u slalomu zauzeli 3. mjesto.

U Euro kup u ukupnom poretku Končar 1 zauzeo je 1. mjesto, dok je u pojedinačnim utrkama zauzeo u disciplini RX 2. mjesto, Slalom 3. mjesto dok su u spust utrci zauzeli 1. mj. Ekipa Končar zauzela je 4. mjesto u ukupnom poretku, dok je ženska rafting ekipa KK Končar zauzela 2 mjesto u ukupnom poretku.

Slike sa prvenstva ( fotografirao Gržin )


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.