Tour International Danubien TID

60. MEĐUNARODNA DUNAVSKA REGATA – 60. TID – 2015.

Svim športašima, rekreativcima i djelatnicima u turizmu

Dajemo na znanje da 2015. godine Hrvatska po četvrti put sudjeluje u zajednici podunavskih zemalja koje tradicionalno svake godine organiziraju Međunarodnu dunavsku regatu – TID (Tour International Danubien). Ove godine TID – Hrvatska organizira i Pripremnu konferenciju 61. TID-a, koji će 2016. voditi Hrvatska.

Ove se godine održava 60. Regata, koja počinje 20.06.2015. u INGOLSTADT-u u Njemačkoj, a završava 04.09.2015. u SFANTU GHEORGHE-u u Rumunjskoj. Ukupna dužina Regate iznosi 2 482,5 km, odnosno 2 515,5 km, ovisno o varijanti dionice od Tulcea-e do Sfantu Gheorghe-a.

Organizator ovogodišnje 60. Međunarodne dunavske regate je TID – SLOVAČKA.

Sve pojedinosti zainteresirani mogu naći  na službenim stranicama Regate:
www.tour-international-danubien.org

Učesnici iz Hrvatske trebaju se radi prijave i zajedničkog nastupa javiti na e-mail adresu odbora TID – Hrvatska: dunavskaregata@gmail.com ili na fax: 01/38 33 019.

Zajednički je nastup i ove godine moguć u nekoliko kanua deseteraca, koje na uslugu daje Kanu klub Končar iz Zagreba, i novoosnovani Kajak kanu klub Aljmaš iz Aljmaša, a tradicionalno će se Regati pridružiti i kajakaši iz Petrinje te veslači iz Vukovara.
Učesnici mogu sudjelovati i u vlastitim čamcima po izboru.

Ekipa iz Hrvatske, kao novoprimljene članice, uspješno je učestvovala do sada na tri Regate (57., 58. i 59. TID) na nekoliko dionica regate u Hrvatskoj i Srbiji, a neki hrvatski učesnici veslali su i dionice kroz Njemačku, Austriju i Mađarsku.

Svi učesnici sudjeluju na osobnu odgovornost i trošak, uz uvjet poštivanja Statuta TID-a i uvjeta učešća, koji se osobno prihvaćaju potpisom prijavnice.

Detaljno, svi važni dokumenti nalaze se na:
http://www.tour-international-danubien.org/tour.php

Odbor TID-a Hrvatske

 

Slike TID 2014.

Slike TID 2013.

Slike TID 2012.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.