Uspješan nastup u Augsburgu

Uspješan nastup na Euro cupu Augsburg

Natjecanje Augsburg 06. – 08.5.2016..

Članovi Kanu kluba Končaru sastavu Alba Zoe Gržin, Ivan Tolić, Luka i Antonio Obadić, Jadran Zonjić pod vodstvom klupskog trenera Tomislava Hohnjeca, proteklog su vikenda nastupili na finalnoj utrci Euro Cupa  i ICF ranking natjecanju na prekrasnoj stazi u Ausburgu.

Na natjecanju su nastupile posade iz 14 zemalja Europe te dva natjecatelja iz Australije.

U kategoriji kanua jednosjeda za žene naša natjecateljica Alba Zoe Gržin plasirala se oba dana u finale te u subotu osvojila 4. mjesto, a u nedjelju 5. mjesto. Oba dana napravila je sitne pogreške u finalu i to ju je u konačnici koštalo medalje.

Naš dvojac u sastavu Luka Obadić – Ivan Tolić također se oba dana plasirao u finalnu vožnju gdje su oba dana završili na 8.,mjestu. U finalnim vožnjama su jednako kao i Alba napravili sitne pogreške što ih je koštalo još boljeg plasmana. Najbitnije od svega je da su naši natjecatelji u disciplini kanua jednosjeda osvojili prve tri pozicije u ukupnom poretku Euro cupa 2016. godine i to:

1. mjesto Luka Obadić,
2. mjesto Ivan Tolić
3. mjesto Antonio Obadić.
U kanuu jednosjedu za žene i kanuu dvosjedu naša Alba Zoe Gržin i posada Luka Obadić – Ivan Tolić  su osvojili 1. mjesta ukupnom poretku.

Tako da ove godne imamo pobjednike Euro cupa u 3 discipline.

Search
AUG-1
« of 9 »

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.